Op vrijdagmiddag 9 maart geef ik een open workshop Geweldloze Communicatie voor mediators en bemiddelaars. Ook andere belangstellenden zijn welkom. Het maximum aantal deelnemers is 10. De kosten zijn €175 inclusief btw, en inclusief hapjes en drankjes. De locatie van deze workshop is Rotterdam, en de tijden zijn van 13:30 - 17:00u. Wil je je aanmelden of wil je meer informatie over deze workshop? Stuur een mailtje.

 

Van onenigheid tussen partners over de inrichting van hun huis tot en met regeringen die het niet eens kunnen worden over klimaatbeleid...


Als mediator of bemiddelaar kun je het verschil maken tussen pijn en plezier, tussen stagnatie en creativiteit, en tussen bloedvergieten en vrede. Daartoe maak je je verschillende vaardigheden en methodes meester. Diepgaande kennis van Geweldloze Communicatie mag daarbij niet ontbreken. Steeds meer conflict-deskundigen beschouwen de methode als één van de meest relevante instrumenten.


In deze interactieve masterclass voor maximaal 10 deelnemers laat ik je zien en ervaren hoe geweldloos communiceren precies werkt, en hoe veelzijdig de methode is. Dit doe ik met hulp van korte theorieën, duidelijke (en humoristische) demonstraties en slimme oefeningen. De aanpak is informeel, onderzoekend en praktisch en zal je ertoe verleiden om de methode meteen te gaan toepassen in de dagelijkse praktijk.