Werkvormen

Ik bied in-company training aan in de vorm van workshops, trainingen en één op één coaching. Daarnaast zijn er regelmatig open workshops. Twee keer peer jaar organiseer ik een vierdaagse training in retraite-vorm op Ibiza.

 

Workshop, 1 of 2 dagdelen

In deze interactieve workshop laat ik zien én ervaren hoe geweldloos communiceren werkt. Dit doe ik met hulp van korte theorieën, duidelijke (en humoristische) demonstraties en slimme oefeningen. De aanpak is informeel, onderzoekend en praktisch en zal deelnemers ertoe verleiden om de methode meteen te gaan toepassen in de dagelijkse praktijk. De workshop kan meteen worden toegespitst op specifieke behoeftes en toepassingen (zie pagina toepassingen).

 

Individuele Coaching

Voor wie minder tijd heeft en zo snel mogelijk wil leren, is één op één coaching een geliefde keuze. Deze krachtig werkvorm onderscheidt zich in het gemak van organiseren. Gevarieerde werkvormen zoals rollenspellen en intensieve video-feedback maken coaching zeer effectief. Sessies duren circa 2 uur. Het aantal bijeenkomsten (minimaal 2 tot maximaal 7) wordt bepaald na een vrijblijvende intake.

 

Trainingen

Wie een groep op het hoogste niveau wil laten communiceren, is gebaat bij een trainingstraject van meer dan twee dagdelen. Ook een combinatie van groepstraining en individuele coaching is mogelijk. 

 

Open Workshop

De open workshop is een laagdrempelige kennismakingsworkshop, bedoeld voor zowel particulieren als ondernemers. De workshops van 2017 zijn al vol, maar binnenkort verschijnen hier de nieuwe data voor 2018. Stuur een mailtje, wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden.

 

Retraite op Ibiza

Wil je jezelf onderdompelen in een intensieve leerervaring? En ook nog eens in de inspirerende omgeving van Ibiza? Samen met presentatie-expert Fré Hooft van Huysduynen geef ik de training “Step Up & Speak Your Heart”. In vier dagen leer je de beste vaardigheden op het gebied van (geweldloos) communiceren en presenteren. Deze training heeft een maximumaantal deelnemers van twaalf. De eerstvolgende SU & SYH is van zo. 22 tot do. 26 april 2018. Hou de website in de gaten voor meer informatie of stuur een mailtje.