Één op één coaching

Wil jij je communicatie naar een hoger plan tillen? Wil je je repertoire uitbreiden met gespreksvaardigheden om moeiteloos constructieve gesprekken te voeren? Of word je getriggerd door een bepaald type persoon? En wil je jezelf vaardigheden aanleren, waardoor je op de beste manier met dit type persoon kunt omgaan?

 

Eén op één coaching is de meest effectieve leervorm om je met een specifieke uitdaging te helpen. In een ontspannen en veilige sfeer werken we aan jouw doelen. Altijd interactief: met slimme oefeningen en rollenspellen, die het hoogste leerrendement garanderen. Meestal zijn twee tot vier sessies van 1,5 uur al voldoende om een wereld van verschil te maken.

 

Coaching kan je met een specifiek probleem helpen, maar het doel kan ook breder zijn. Je loopt ergens tegenaan, en je wilt jezelf ontwikkelen. In het dagelijkse leven kom je daar maar zijdelings aan toe. Simon helpt je om te groeien.

 

Een coachingtraject begint altijd met een vrijblijvende en kosteloze intake (online) van 45 minuten. De coaching sessies kunnen zowel live als online plaatsvinden.

 

 

Be the change that you wish to see in the world.

 

 

Mahatma Gandhi

Problemen kunnen niet worden opgelost op hetzelfde niveau als waarop ze veroorzaakt zijn. - Albert Einstein

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe de deze wordt gebruikt.