Nieuws & Media

For English click here.

 

Nieuwe Workshop

 

Sincere Conversation

 

Leer lastige gesprekken moeiteloos om te zetten in constructieve ontmoetingen, en bespaar daarmee ongekend veel tijd en energie.

 

sincere  - zuiver, puur, oprecht

 

Lastige gesprekken zijn onvermijdelijk. Een collega heeft een andere kijk op de zaak of een klant overvalt je met bezwaren. Je zit even niet op één lijn, maar toch wil je samenwerken. Hoe overwin je verschillen? Hoe transformeer je een lastig gesprek tot een verbindende en constructieve ontmoeting? De sleutel is: sincere conversation.

 

Simon Groen’s masterclass is een kennismaking met één van de meest geavanceerde gespreksvaardigheden: het vermogen om diepere waarden en behoeften snel boven tafel te krijgen. Met de luitster- en vraag-technieken van ‘sincere conversation’ kun je onder andere:

 

  • Zeer gemakkelijk omgaan met lastige of vermoeiende gesprekspartners.
  • Veel effectiever samenwerken, overeenstemming bereiken en creativiteit genereren.
  • Slagvaardiger zijn, en tegelijkertijd de relatie versterken in plaats van verzwakken.

 

In deze masterclass laat Simon Groen je eerst op humoristische wijze zien hoe lastig het is om in moeilijke gesprekken het conflict-niveau te overstijgen. Intelligentie, ervaring en creativiteit lijken eerder in de weg te zitten dan te helpen. Daarna laat hij zien hoe het anders kan. Door middel van slimme ervarings-oefeningen komen de technieken binnen handbereik. Je ontdekt hoe avontuurlijk het is om heel anders te luisteren en veel eerlijker te spreken. In plaats van stressvol of vermoeiend worden lastige gesprekken een bron van inspiratie en succes.

 

Laat je verrassen door de subtiele, maar soevereine kracht van ‘sincere listening’. Na deze masterclass zal geen gesprek meer hetzelfde zijn!

 

“Listen sincerely and you will hear that people only say two things: ‘Please’ or ‘Thank you’” – Marshall Rosenberg

 

Deze workshop is in-company. Eén of twee dagdelen. Prijs op aanvraag.

 

 

Simon Groen studeerde psychologie en theater en is sindsdien actief als expert op het gebied communicatie. Hij coacht bestuurders, politici en ondernemers in binnen- en buitenland. Simon ontwikkelde als eerste in Nederland zakelijke trainingen op het gebied van lichaamstaal. Daarna werd hij pionier in ‘Geweldloze Communicatie’ (ook bekend als ‘Verbindende Communicatie’). Hij maakte deze methode toegankelijk en bruikbaar voor managers en professionals. Naast zijn trainingen is Simon Groen actief als comedy-schrijver en acteur. Samen met zijn broer David Groen, maakt hij komische filmpjes voor o.a. het jeugdprogramma ‘Het Klokhuis’.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe de deze wordt gebruikt.