Masterclass verbindend grenzen stellen

Lastige gesprekken zijn onvermijdelijk. Een klant komt met een onmogelijk verzoek, een collega wijst je voorstel af of je manager lijkt je inspanningen niet op waarde in te schatten. In dit soort situaties is het belangrijk dat je goed voor je gevoelens en behoeften opkomt. Tegelijkertijd wil je daarbij de relatie niet schaden. Jij en de ander hebben de beste intenties, maar zitten even niet op één lijn. Hoe pak je dat aan? Hoe transformeer je een lastig gesprek tot een verbindende en constructieve ontmoeting? 

 

In deze masterclass ontdek je hoe je op een verbindende manier grenzen stelt, feedback geeft en effectief omgaat met weerstand. Eerst laat Simon je op humoristische wijze zien hoe lastig het is om in moeilijke gesprekken het conflictniveau te overstijgen. Intelligentie, ervaring en creativiteit lijken eerder in de weg te zitten dan te helpen. Daarna laat hij zien hoe het anders kan. Door middel van slimme ervaringsoefeningen komen de technieken binnen handbereik. Je ontdekt hoe avontuurlijk het is om heel anders te luisteren en krachtiger te spreken door kwetsbaarder te zijn. In plaats van stressvol of vermoeiend worden uitdagende gesprekken bevredigend en inspirerend.

Alle succesvolle communicatie begint met zelfconnectie. Het heeft geen zin om aandacht te besteden aan wat je zegt zonder eerst te kijken naar wat je tegen jezelf zegt.

Lees hier meer over mijn visie.

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe de deze wordt gebruikt.