Over Simon

Na mijn studies (psychologie, humanistiek en toneelacademie) ontwikkelde ik trainingen op het gebied van lichaamstaal en presentatievaardigheden. Ik coachte managers en bestuurders, die ik steeds vaker hielp met het voeren van lastige gesprekken. Daarna werd ik verliefd op Geweldloze Communicatie en volgde vele opleidingen op dit gebied in binnen- en buitenland.

  

Naast communicatie heb ik mij altijd beziggehouden met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ik ben altijd gefascineerd geweest door de vraag waarom mensen zichzelf en elkaar geweld aan doen. Daarom besloot ik in zekere zin om van vrede mijn beroep te maken. 

 

Naast mijn coachings en workshops werk ik als comedy- schrijver en acteur voor televisie. Onder de naam ‘Groen Brothers’ produceer ik samen met mijn broer David sketches voor tv-programma's ‘Het Klokhuis’ en 'Vlogmania'. Humor is ook een belangrijke factor in mijn coachings, workshops en lezingen.

"Door zijn achtergrond als acteur is Simon Groen in staat om communicatie voor te doen, humoristisch uit te vergroten of voor oefening om te zetten in een simulatie" 

Simon Groen studeerde psychologie en humanistiek en studeerde af aan de toneelacademie in Utrecht. 

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe de deze wordt gebruikt.